"Kertet építeni annyi, mint egy mások számára is látható, érzékelhető, élvezhető szép világot, egy kápráztató életegyüttest megteremteni. Aki kertet alkot, az szépséget, maradandóságot teremt."

KERTÉPÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Kertépítő Minikurzus 

Valósítsd meg álomkertedet és élvezd minden percét!


Hidd el, hogy ha egyszer rászánod az időt és az energiát a számodra ideális kert kialakítására, akkor annak "édes gyümölcsét" hosszú-hosszú ideig élvezni fogod majd.

A természet segít Neked abban, hogy megtanuld a gondoskodást és rá fogsz jönni arra is hogy a természet szépsége nélkül az életed sokkal sivárabb lenne.

Minden kezdet nehéz, ez alól a KERTÉPÍTÉS sem kivétel. De ne feledd! Nem vagy egyedül ezen az úton. Most sokan döntenek hasonlóan, mint Te 

                                                ... mert változnak az idők!

Tanuld meg a kertépítés titkait és lépj az önmegvalósító kertépítés útjára!

A "Kertépítés lépésről lépésre" - Kertépítő Minikurzus segítségével sajátítsd el a kertépítés folyamatát. Ismerkedj meg a kertek fajtáival és jellegzetességükkel, tanulj meg kerti utat vagy kerti tavat építeni és ismerd meg a növényvilágot!

Minikurzusunk úgy lett felépítve, hogy lépésről lépésre haladva, egyre több információ birtokában nyugodtan belevághass az álomkerted megvalósításába.

Kertépítés lépésről lépésre:

,,Aki egy órára boldog szeretne lenni, az lakomázzon be finom ételekből, aki egynapi boldogságban akar részesülni, az házasodjon meg, de aki egy egész életre szóló boldogságot szeretne, az építsen kertet." (kínai közmondás) 


Kategóriák